WMF 8000S

 

WMF 8000S – noul model premium WMF – combina calitatea, perfectiunea si inovatia pentru prepararea unei cafele delicioase precum nimeni altul. Designul sau a castigat deja mult ravnitul premiu iF Design, iar interftța sa revolutionara „Man Machine Interface” asigura usurinta in utilizare. WMF 8000 S stabileste tendintele si in ceea ce priveste performanta. De la simpla apasare a butonului de selectie la obtinerea cafelei perfecte, coordonarea tuturor proceselor a fost semnificativ imbunatatita. Modelul WMF 8000 S se află cu mult inaintea competitiei si din punct de vedere al varietatii ofertei (comparativ cu alte echipamente pentru bauturi cu lapte proaspat sau cu spuma de lapte). Versiunea “Active Milk” permite chiar prepararea complet automata a specialitatilor cu lapte cald sau rece sau cu spuma de lapte.

 

O experienta inaltatoare

La cerere, modelul WMF 8000 S poate fi comandat cu un nou suport pentru cesti complet automat. Acest “lift” pentru cesti ridica in mod automat cestile pentru Espresso sau paharele pentru Latte Macchiato la inaltimea optima pentru distribuirea bauturii. O particularitate practica si convenabila – mai ales in regimul self-service! Desigur, varianta standard este echipata cu un suport pentru cesti ce se poate ridica manual. Indiferent de alegere, in cazul modelului WMF 8000 S, ceasca se deplaseaza spre dispenser si nu invers.

 

Mic, Mediu sau Mare – poti umple orice tip de recipient pentru cafea

De exemplu: lucrezi in sectorul “to go” si utilizezi pahare de carton (tip „coffee-to-go”) de dimensiuni diferite? Functia Small-Medium-Large (SML) te va ajuta sa atribui fiecarei bauturi volumul predefinit in functie de dimesniunea paharului.

 

Self-service-ul nu a fost niciodata mai usor

In doar cativa pasi, WMF 8000 S devine un specialist al self-service-ului: comutati intre dispenserul pentru doua cesti si dispenserul pentru o singura ceasca, extindeti dispenserul de apa calda si faceti selectia pentru meniul “single line – autoservire” – si gata! Pentru cei care apreciaza confortul, espressorul poate dispune si de “liftul” pentru cesti complet automat.

 

Acces la informaţii de la distanta

Utilizand modulul „Remote Data Access”, poti obtine date pretioase (ex. volum vanzari, alarme, status etc.) despre aparatul tau oricand si oriunde. Daca detii mai multe echipamente, aceasta functie iti ofera mai multa transparenta si o mai buna vedere de ansamblu asupra aparatelor tale.

 

Spuma de lapte si lapte fierbinte „stil barista”

Tu decizi cum sa prepari spuma de lapte si laptele cald pentru oaspetii tai: rapid, prin simpla apasare a unui buton, sau utilizand metoda traditionala cu ajutorul functiei Auto-Steam (valva aburi complet automata) sau Easy Steam (valva aburi semi-automata). WMF 8000 S iti ofera tot ce ai nevoie ca sa prepari toate bauturile ca un adevarat barista.

 

Detalii tehnice

– Dimensiuni: – Latime: 390 mm – Inaltime: 744 mm – Lungime: 598 mm

– Alimentarea cu energie – iesire apa calda 3,4-3,8 kW / 220-240 V – pana la 120 de cesti 6,0-7,0 kW / 380-415 V

– Consumul de cafele recomandat: 350 portii/zi