WMF 9000S+

WMF 9000S + este noul model de top din gama espressoarelor profesionale WMF.

Acest espressor complet  combina calitatea, perfectiunea si inovatia pentru a livra cea mai buna cafea.. Acest model  a fost creat pentru a oferi performante superioare, fiind un aparat de cafea complet automat din toate punctele de vedere. WMF 9000S+ este pregatit sa satisfaca toate asteptarile consumatorilor, fie ca este vorba despre produse de calitate, flexibilitate sau varietate de bauturi. Ecranul tactil de 10 inch poate fi complet personalizat in ceea ce priveste grafica, functionalitatea sau chiar setarile lingvistice. In plus, exista optiunile de pre-selectie si de post selectie, care coreleaza functionarea aparatului  cu un profil de utilizare specific. Calitatea superioara a espressorului este pusa in evidenta de rasnitele performante cu care este dotat, de noul grup erogator, de noul mixer pentru ciocolata calda  sau de sistemul “Dynamic Milk”. Acesta din urma ofera patru variante diferite de preparare a spumei de lapte fierbinte, si pana la trei posibilitati de adaugare a unui strat de spuma de lapte rece sau calda, dupa preferinte. Experienta utilizatorului este completata de procese inteligente in ceea ce priveste telemetria, sistemele de plata fara numerar si aplicatia “My Coffee”.

 

Calitate la cel mai inalt nivel

Asemenea tuturor espressoarelor din noua generatie, WMF 9000 S+ beneficiaza de dezvoltarea consecventa a platformei tehnologice care sta la baza sa. Componente solide, precum grupul de cafea cu camera din otel inoxidabil si carcasa acestuia, asigura fiabilitatea echipamentului. Noile rasnite de inalta calitate , cu grad de macinare reglabil electric sunt caracterizate de viteza mare si zgomot minim. Acestea  asigura un grad de dispersie mai mic si o precizie mai mare pentru o durabilitate pe termen lung si usurinta in intretinere. Noul mixer de ciocolata asigura o manevrare usoara, dar si o curatare  facila care prelungeste durata sa de viata . Cu ajutorul functiei SteamJet, paharele si cestile sunt aduse la temperatura perfecta pentru utilizare.

Pentru un confort sporit, noul espressor WMF 9000 S+ ofera o varietate de dispozitive auxiliare si de vending, cum ar fi incalzitorul de cesti, frigiderele pentru lapte sau dispenserele de pahare. De asemenea, espressorul  poate fi echipat cu diferite sisteme de plata. Aici sunt incluse sistemele clasice, cum ar fi cititoarele de bancnote si validatoarele de monede, precum si sistemele de plati cashless mobile (prin intermediul unei interfete MDB) pentru cardurile bancare contactless,  PayPal si altele asemanatoare.

 

Personalizare facila

Ecranul tactil al espressorului WMF 9000S + ofera utilizatorilor toate informatiile de care au nevoie chiar pe pagina principala. Cu ajutorul miscarilor orizontale de glisare, utilizatorul poate face cu usurinta tranzitia intre meniuri. De asemenea, sistemul de operare permite animarea imaginilor care contin bauturile existente in meniu, precum si afisarea datelor nutritionale (etichete referitoare la alergeni), ofertelor promotionale sau videoclipurilor explicative (de exemplu, pentru a efectua procedura de curatare a espressorului in mod corect). Flexibilitatea aparatului poate fi observata si la nivelul diversitatii de culori. In primul rand, utilizatorul are oportunitatea de a alege schema de culori preferata din 6 template-uri diferite. Aveti  posibilitatea de a insera pe ecran logo-ul companiei dvs.. Limba poate fi selectata printr-o simpla atingere a ecranului. In modul de operare “”self-service” pot fi selectate si activate pana la cinci limbi distincte pentru utilizatori.

 

Un nou nivel al confortului in operare

Ecranul tactil include caracteristici optionale pentru pre-selectie si post-selectie. Ori de cate ori este folosit aparatul, utilizatorii care sunt familiarizati cu optiunea de pre-selectie pot avea acces la functii speciale. In aceasta categorie sunt incluse, de exemplu, dimensiunea bauturilor, gradul de tarie al cafelei sau temperatura apei pentru ceai. Selectarea  diferitelor tipuri de lapte (lapte fara lactoza, lapte de soia, lapte cu continut redus de grasime) se poate efectua cu usurinta datorita sistemului  optional pentru uzilizarea a doua tipuri de lapte. Pentru o eficienta suplimentara in timpul orelor de varf, pot fi pre-selectate mai multe bauturi, care sa fie preparate consecutiv. Productia zilnica recomandata este de 350 de portii.

Sistemul de auto-servire este la fel de simplu de folosit, multumita functiei de post-selectie. Prin intermediul acesteia se pot selecta bauturi cu ajutorul meniului intuitiv. Aparatul va ghida utilizatorii, pas cu pas, prin procesul de preparare individuala ( selectarea dimensiunii bauturii, precum si selectarea cafelei si/sau tipului de lapte –  in functie de aparat) inainte ca bautura dorita sa fie preparata automat.

 

Detalii tehnice

– Curatare complet automata

– In functie de nevoile dvs. si de circumstante, espressorul WMF 9000S poate fi echipat cu un rezervor intern, sau poate fi conectat la reteaua de apa curenta.

– Cu WMF Steam-Jet, fiecare ceasca va ajunge la temperatura dorita in doar cateva secunde! Cafeaua lunga sau espresso isi pastreaza caldura timp mai indelungat daca sunt livrate într-o ceasca pre-incalzita

– Layout-ul poate fi reglat si etichetele butoanelor inlocuite cu usurinta, astfel incat numele de bauturi, preturile sau imaginile pot fi modificate.

– Prin intermediul interfetei MMI (Man-Machine Interface) cu touch-screen, WMF 1500S garanteaza ca toate functiile sale sunt usor de înteles si de utilizat. Este incredibil de simplu ca oaspetii care utilizeaza echipamentul in regim self-service sa prepare cafeaua perfecta!

– Meniul afișat pe displayul modelului WMF 1500S dispune de niveluri pre-definite de calitate pentru fiecare tip de bautura. Toti parametrii pentru prepararea bauturilor, precum cantitatea de cafea macinata sau volumul de apa, pot fi setati individual.

– Atragatoarele panouri laterale iluminate WMF se potrivesc oricarei atmosfere si pot servi drept semnal de avertizare. De exemplu, clipirea intermitenta a panourilor laterale utilizand o anume culoare poate semnaliza golirea containerului de cafea boabe.

– Sistemul patentat Plug+Clean curata fara efort toate piesele care intra in contact cu laptele proaspat, respectand in totalitate normele HACCP

– Dimensiuni: Latime – 390 mm Inaltime – 744 mm Lungime – 598 mm

– Greutate: 67 kg

– Consumul de cafele recomandat: 350 portii/zi